Godhavn: Sagens forløb viser et grimt menneskesyn.

Hvad er det for et samfund, som tillader en psykiatri, som tager livet af folk som er i behandling for en lidelse som ikke er dødelig?
Ja! undskyld jeg spørger.

 

Politikerne løber fra deres ansvar igen igen.

Godhavnsdrengenes advokat Bjørn Elmquists med 15 års erfaring i Folketinget ved , at systemet lukker sig om sig selv og forsvarer sig selv. Man prøver at feje problemerne  til side, eller -ind under guldvtæppet (Poul Schlütter)- under henvisning til, -i Godhavnsdrengenes tilfælde-, at sagen er forældet.  i stedet for at realitetsbehandle det. Idag sender man klager rundt til forskellige instanser til de er glemt. Resultatet er det samme. Vold mod sagesløse i vores institutioner får  ingen konsekvens!

***

Godhavnsagen giver mig gåsehud.  Den sender mig tilbage til min klagesag over Luises urimelige død pga. overmedicinering i 2005.

Resultatet af  den klagesag blev, at Luise havde fået den optimale behandling og at hun havde været dårligere stillet uden denne behandling. Hvad er det dog for noget forbandet sludder! Er døden mon et godt resultat? Det siger måske mere om et menneskesyn end om en behandling

Hvad er det for et samfund, som tillader åbenlys vold mod de svage. PU HA sådan et samfund er jeg ikke stolt af at være medlem af.

 

 

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: