Overmedicineringen tager livet af folk

Læge Stig Gerdes fik taget sin autorisation af Styrelsen for Patientsikkerhed, fordi han hjalp Karina med at trappe en smule ud af de store medicindoser hun fik og som gjorde hende meget syg.
Tænk Kære Luise! hvis læge Stig Gerdes eller en læge eller en som ham havde haft mulighed for at hjælpe dig? Men NEJ, en læge, der ønsker at hjælpe patienterne skal åbenbart straffes. Karina har det betydelig bedre efter nedtrapningen. Det er dejligt for hende og hendes familie. Sagen viser tydeligt, hvor farlig og skadelig overmedicinering er. Sagen er uhyggelig. Desværre ikke enestående. Vi medlemmer af DiP har ulykkeligvis kendskab til mange lignende uhyrlige behandlingsforløb i psykiatrien. Sager som er endt med dødsfald, som det ulykkeligvis skete med dig Kære Luise. Andre sager som er endt med varig handicap. Og Styrelsen for Patientsikkerhed giver grønt lys for disse uhyrligheder. Mennesker underlagt urimelig overmedicinering og tvang skal hjælpes! Læge Stig Gerdes skal have oprejsning! Og Styrelsen for Patientsikkerhed skal ændre kurs så de handler til patienternes bedste.

De psykiatriske tvangsbehandlinger har påført Karina Hansen PTSD med deraf følgende flashbacks, men efter hjemkomsten og efter at den Olanzapin-dosis hun fik på bostedet i Hammel er blevet nedsat, har Karina Hansen fået det…
FREDERICIAAVISEN.DK
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: