Man må gerne snyde og slå ihjel, hvis man er allieret med de rigtige.

Medicinalfirmaerne må gerne snyde, men Volkswagen uha, uha

Volkswagen har snydt med med beviserne for at få deres biler godkendt i Amerika. Det har sat overskrifter i medierne. Folk er vildt forargede og Volkwagens aktier rasler nedad med lynets hast.

Medicinalfirmaernes aktier stiger og stiger endskønt de også i den grad fifler med resultaterne på deres såkaldte ‘videnskabelige’ forsøg. Pillefabrikanterne skjuler de ‘negative’ forsøgsresultater. Hvis det alligevel kommer for dagens lys, indgår de forlig på mange millioner kroner- sådan! Så  er den sag ude af verden og lykkeligt glemt.

OK! Medicinalfirmaerne må åbenbart gerne snyde skønt deres  urene trav har katastrofale konsekvenser for rigtig mange mennesker. Folk bliver invalideret på livstid. De dør. De tager deres eget liv og mange andre sørgelige konsekvenser kunne jeg opliste.

Jeg kan kun komme til den sørgelige konklusion, at hvis man er allieret med de rigtige, så kan alt lade sig gøre. Og det er vores pilleproducenter jo.

FDA

Reklamer

3 kommentarer to “Man må gerne snyde og slå ihjel, hvis man er allieret med de rigtige.”

 1. dorrit42 Says:

  Reblogged this on Dorrit Cato's Blog.

 2. Klaus K (@KlausKblog) Says:

  “Pillefabrikanterne skjuler de ‘negative’ forsøgsresultater. Hvis det alligevel kommer for dagens lys, indgår de forlig på mange millioner kroner- … ”

  Mange millioner …. ? Du mener vist mange milliarder:

  https://www.180grader.dk/Erhverv-og-finans/medicinalgigant-fik-bde-p-18-mia-for-svindel-laegekorruption-amp-ulovligt-salg-til-brn

  • dorrit42 Says:

   Ja, du har så evig ret Klavs. Der skulle stå mange milliarder. Hvor er det dog uhyggeligt, at de medicinalfirmaer har så mange penge, at de uden at blinke blot kan betale mange milliarder kroner. Det værste er, at de jo tjener de mange penge på medicin, som gør folk mere syge og ofte med døden som udgang, og hvis ikke, så ofte klienter på livstid. Puhha! sikke en moral

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: